снимка: БулфотоОт понеделник всички училища ще учат в онлайн среда.

...
снимка: БулфотоОт понеделник всички училища ще учат в онлайн среда.
Коментари Харесай

Родители с молба онлайн обучението да продължи и след Нова година

снимка: Булфото

От понеделник всички учебни заведения ще учат в онлайн среда. Какви са упованията:

„ Искрено имам вяра, че училищата са подготвени за онлайн образованието, тъй като в обстановката, в която се намираме, е от първостепенна значимост е да спасим повече човешки животи. Училищата потвърдено са средата, от която потегля едно необятно разпространяване на вируса. Затварянето им дава опция вирусът да се ограничи ”. Така разяснява в предаването " Събуди се " по Нова телевизия идния онлайн учебен маратон Цветина Петрова от Фейсбук групата за безвредно обучение.

 

Петрова не отхвърли обстоятелството, че в някои учебни заведения има проблеми с техниката, само че съгласно нея родителите са наясно с това какви условия би трябвало да обезпечат на децата, с цел да получават качествено обучение вкъщи.

„ Вярваме, че с общи старания проблемите, които съществуват, ще бъдат преодолени. Отново ще кажа, че значимото в тази ситуация е спасяването на човешки животи ”, добави Цветина.

Основните проблеми при обезпечаването на онлайн образование е слабата тук-там интернет връзка. Социално-слабите фамилии изпитват усложнения, сподели тя и прикани да бъдат подкрепени. 

Цветина изясни, че от групата ще продължат да упорстват за това учебните заведения да продължат да бъдат затворени и след Нова година. Желанието им е онлайн образованието да се приложи до края на първия образователен период. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР