снимка БулфотоОт Пътна полиция призовават шофьорите да бъдат внимателни утре

...
снимка БулфотоОт Пътна полиция призовават шофьорите да бъдат внимателни утре
Коментари Харесай

Пътна полиция с призив към водачите: Шофирайте с повишено внимание. Сутринта ще има мъгли

снимка " Булфото

От Пътна полиция приканват водачите да бъдат деликатни на следващия ден заран и да се преценяват с  метеорологичните условия. Мъгла ще има на доста места в утринните часове. 

В Източна България и централната част от Дунавската низина ще продължи да превалява дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад и с него ще продължи да нахлува студен въздух. Минималните температури ще бъдат сред 8° и 13°. Утре преди обяд към момента ще превалява в североизточните региони, само че към обяд и там преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра и намалее. В следобедните часове над цялата страната ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от запад-северозапад. Максимални температури сред 16° и 21°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, по билата сдържан вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 12°, на 2000 метра – към 5°.

Преди обяд към момента на обособени места по северното крайбрежие ще превалява дъжд, само че до обяд и там преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра и намалее. След обяд над Черноморието ще е най-вече слънчево с до сдържан вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха: 16-18°. Температурата на морската вода е 19-20°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Утре слънцето ще изгрее в 06:54 часа и ще залезе в 17:26 часа. Продължителност на деня 10:31 часа.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР