Снимка БулфотоОт морална гледна точка е доста скандално признанието на

...
Снимка БулфотоОт морална гледна точка е доста скандално признанието на
Коментари Харесай

Елена Йончева разкри нови подробности около Хасково гейт! Проблемът не бил в родата на Добрев, а в бизнес-кръга му

Снимка Булфото

От морална позиция е много скандално признанието на един политик, че е упорствал за назначението на цяла плеяда от свои родственици в община Хасково. Проблемът не е назначението на родственици. Големият проблем е, че всички тези хора са били част от неговия бизнес кръг. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия и представител на партията Елена Йончева по отношение на абсурда с кадруването на Делян Добрев в община Хасково, представена от Пик.

" Това са негови бизнес сътрудници, които са управлявали хиляди левове. За година и половина компаниите, в които зетят на господин Добрев има присъединяване, печелят поръчки за към 30 млн. лева Само в община Хасково те са за към 10 млн. лева ", твърди националният представител.

Тя избори и огромна част от договорите за публични поръчки на компаниите на зетя на Делян Добрев, подписани с няколко общини.

" Винаги ни заплашват, че ще ни съдят, когато изкарваме някоя спекулация. Секретарят на община Хасково, която е кума на Делян Добрев, няма длъжностна характерност, с цел да е на този пост ", посочи Елена Йончева.

" Кметът на Хасково е бил на отдалечено при Делян Добрев. Той би трябвало да поеме своята отговорност. Въпросът е по какъв начин той 6 месеца не прави конкурс за оповестените позиции, на които е назначен дрийм тиймът на Делян Добрев. И за какво ГЕРБ смъкна доверието си от кмета Добри Беливанов сега, в който той реши да направи конкурс ", разяснява представителят на Българска социалистическа партия.

" Никога не съм казвала, че господин Добрев има сестра. Казах шурей, а съгласно Института по български език шурей е и брачен партньор на първа братовчедка. А господин Добрев се заигра тъкмо с тази дума. Аз съм срещу подаването на оставка на Делян Добрев. С нея той бяга от отговорност и получава индулгенция ", добави тя.

" Моята офанзива не е против Делян Добрев, а против модела " Добрев ". Проблемът е, че се феодализира цялостен един регион. Шуробаджанащина постоянно е имало в България и по тази причина са отговорни и леви, и десни. Но такова преплитане, като това в Хасково, в никакъв случай не е имало ", сподели още Елена Йончева.

" Никога не съм кандидатствала в Българска национална телевизия за държавно финансиране. Никой не е плащал за мой филм. Преди 2000 година съм работила за Българска национална телевизия и съм била на щат. След като напуснах Българска национална телевизия, в никакъв случай не съм получавала държавни средства. Затова и осъждам господин Борисов. Делото е на 12 този месец ", заключи депутатът от Българска социалистическа партия.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР