Снимка: БулфотоОт ГЕРБ коментираха искането на БСП за контрол върху

...
Снимка: БулфотоОт ГЕРБ коментираха искането на БСП за контрол върху
Коментари Харесай

ГЕРБ в отговор на БСП: И сега има контрол в прокуратурата

Снимка: Булфото

От ГЕРБ разясниха настояването на Българска социалистическа партия за надзор върху дейностите на прокуратурата от страна на съда. Левицата внася промени в Наказателно- процесуални кодекс, с които дава опция да се апелира отвод на прокуратурата да образува досъдебно произвеждане, написа topnovini.bg.

Като съдът може да удостовери решението на прокуратурата, да го анулира или да го върне назад с рекомендации.

„ И сега има отдалечен надзор в прокуратурата “, уточни Красимир Ципов от ГЕРБ. „ Обвинителните актове се преглеждат в правосъдно съвещание, присъдите се произнасят от съда “, добави той.

„ Въведе ли се и правосъден надзор, дано от Българска социалистическа партия да отговорят ще има ли опция съдът да се занимава с нещо друго, с изключение на с това да управлява всеки акт на формиране или отвод на формиране на наказателно произвеждане “, прикани Ципов.

„ Да забележим какви са съответните оферти, импортирани от Българска социалистическа партия, с цел да можем да разясняваме по- в детайли и детайлно “, сподели още депутатът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 гарфилд (преди 19 секунди) Рейтинг: 31022 | Одобрение: 12652 А ти,сигурен ли си бе,смешник? Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР