Снимка БулфотоОт днес до 7 февруари ще се извърши акция

...
Снимка БулфотоОт днес до 7 февруари ще се извърши акция
Коментари Харесай

Нова акция на Пътна полиция: Ловят нарушителите на скоростта с 200 камери

Снимка Булфото

От през днешния ден до 7 февруари ще се извърши акция на “Пътна полиция ” за надзор на скоростните режими над водачите. Акцията се отнася за цялата страна -  както денем, по този начин и през нощта. Това съобщи на брифинг инсп. Чавдар Кочев от " Пътна полиция ", съобщи кореспондент на Novini.bg. 

" Специализираната интервенция има за цел да дисциплинира водачите на пътя. Голяма част от нарушаванията са точно от скоростните режими ", сподели още той. 

" Всички над 200 камери ще бъдат изведени на пътя. Ще се работи непрекъснато с тях. Половината от тях снимат и през нощта. Приоритет са вътрешните елементи на градовете и извънградската зона. Влизаме и в кварталите, изключително към детските градини и учебните заведения ", разяснява инсп. Кочев.

" Ограниченията в града са сред 30 и 50 км ", напомни още инспекторът и съобщи, че доста водачи си разрешават да надвишават тези километри. 120- 140 км/ч е лимитираното по автомагистралите. 

" Данните от акцията за пешеходците ще се изнесат след разбор. Има осъдени огромен брой пешеходци ", заяви инсп. Чавдар Кочев и добави, че 12 000 са пътните нарушения само за първите 28 дни на годината. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР