Снимка: БулфотоОще преди повече от месец заявих, че няма да

...
Снимка: БулфотоОще преди повече от месец заявих, че няма да
Коментари Харесай

Георги Пирински: Тази листа ще се отрази отрицателно на резултатите на БСП

Снимка: Булфото

Още преди повече от месец заявих, че няма да се кандидатирам за евродепутат, само че това, че нито един от другите сътрудници не е в листата е повече от необичайно, да не кажа - недопустимо.

Това съобщи евродепутатът Георги Пирински пред публицисти на влизане на съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия, където ще се разисква препоръчаната листа за претенденти за евродепутати на партията, написа novini.bg.

" В предлагането за листа не попада името на Сергей Станишев. Водач е Елена Йончева, на второ място се предлага да бъде Янаки Стоилов, след него - Деница Златева, а четвърти е началникът на кабинета на президента Иво Христов. Едва ли не се основава усещане, че хора, които не са членове на Българска социалистическа партия имат преимущество ", разяснява Пирински и добави, че съгласно него това ще се отрази негативно на резултатите на Българска социалистическа партия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР