Снимка БулфотоОсъждам нападението над полицейския екип. Това е недопустимо. Предполагам,

...
Снимка БулфотоОсъждам нападението над полицейския екип. Това е недопустимо. Предполагам,
Коментари Харесай

Младен Маринов с подробности за Северин Красимиров и полицаите, нападнати в Сливен

Снимка Булфото

Осъждам нападението над полицейския екип. Това е неприемливо. Предполагам, че към този момент са открили нарушителите. Такива случаи най-вероятно ще има и още. Не толерираме мощна музика над позволеното време, и при полицейска инспекция постоянно се случват такива неща. Това съобщи вътрешния министър Младен Маринов от кулоарите на Народното събрание по повод днешното нахлуване над служители на реда в Сливен, съобщи кореспондент Novini.bg. 

" Когато служител на реда отива на оглед, на такава несигурна обстановка, трябва да е оборудван. Догодина ще желаеме по-добро оборудване, само че това е въпрос на бюджет. Категорично ще постановяваме закона. Имаме проблем с възпитанието в обществото, всичко би трябвало да потегля от учебно заведение ", добави той.

" Вече нещата са във фаза на досъдебно произвеждане, заради тази причина не можем да даваме спомагателна информация. След като Северин ни беше върнат сме документирали и други доказателства, които също го показват за виновника за убийството ", сподели още вътрешният министър за обвиненият за убийството на Виктория Маринова Северин Красимиров. 

" Една присъда не може да лежи единствено на признания. Изследват се доказателства, той несъмнено има право на отбрана. Нещата са в Прокуратурата ", безапелационен бе Маринов.

" Продължават грубите нарушавания на пътя, макар тройното завишение на санкциите и глобените. Беше блъсната майка с детска количка, това е жестоко нарушаване. Не сме толерантни на пътя ", завърши Младен Маринов. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР