Снимка БулфотоОпасна ситуация! Влак премина през жп прелез, докато бариерите

...
Снимка БулфотоОпасна ситуация! Влак премина през жп прелез, докато бариерите
Коментари Харесай

На косъм от трагедия! Влак премина при вдигнати бариери и липса на светлинен сигнал

Снимка Булфото

Опасна обстановка! Влак мина през жп прелез, до момента в който бариерите са вдигнати. Това  се е случило в квартал Изток в Кюстендил преди два дни. В същото време кола е била на сантиметри от линиите, в подготвеност да премине, написа trafficnews.bg.

Светлинните сигнализации също не са работели и водачите не са били предизвестени, че ще минава композицията. Наблюдателни водачи забелязали нередността и идващия трен и незабавно алармирали на сътрудника си от близката до релсите кола. Слава богу, не се е стигнало до случай.

Инцидентът е бил уловен от видеорегистратор в едно от транспортните средства.

Припомняме, че в сходна обстановка изпаднаха и пловдивчани. Причината беше техническа щета, която освен че лиши повече от половин час на чакащите водачи, само че замалко не се стигна и до случай.

Действието се разви на жп прелеза на село Царимир. Звуковият и светлинният сигнал на жп прелеза алармираха на водачите, че прекосяването през прелеза е неразрешено, само че в това време бариерата беше вдигната. Въпреки разминаването част от водачите взеха решение да спрат пред вдигнатата преграда и да изчакат. След повече от 30 минути очакване и сигнал до незабавен телефон 112, бариерата беше спусната, а влакът мина.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР