Снимка БулфотоОгромни закъснение и неточна информация в интернет, сайтът varnatrafiic.com

...
Снимка БулфотоОгромни закъснение и неточна информация в интернет, сайтът varnatrafiic.com
Коментари Харесай

Батак при разписанието на автобусите във Варна! Общината платила 1,8 милиона лева за...

Снимка Булфото

Огромни забавяне и неточна информация в интернет, уеб сайтът varnatrafiic.com не е прецизен и не може да се разчита на него. За това се жалват читатели на “Нова Варна ” .

Сайтът varnatrafiic.com не се финансира сега. Това е повода той да не е настоящ и да не демонстрира местонахождението на рейсовете в действително време. Това стана ясно от изявление на “Нова Варна ” с шефа на общинска компания “Градски превоз ” Злати Златев.

“Varnatrafiic.com е система, която ние създадохме с група запалянковци, съвсем без пари. Ползвахме една телекомуникационна система против реклама ”, добави Златев.

Тя разгласява хипотетично време на идване на рейса на база калкулации, без да регистрира закъснение заради запушване, да вземем за пример, която е най-честата причина за хаоса в разписанията. Също по този начин в случай че връзката с интернет по време на придвижване се разпадне по някаква причина, тя може да се възвърне единствено когато автобуса стигне последна спирка и се рестартира. До тогава не може да бъде проследен рейсът по никакъв метод.

“В момента заобикаляме финансиране, тъй като по “Интегриран градски превоз ” би трябвало да тръгне друга система, която е на различен уебсайт – publicrtpi.ballisticcell.com ”.

Община Варна е платила 1 800 000 лева без Данък добавена стойност за извънгаранционната поддръжка на новата билетна система във Варна. Софтуерът на автоматизираната билетна система е създаден от компанията “Балистик сел ”. Именно “Балистик сел ” създава и уеб страницата publicrtpi.ballisticcell.com, за който обаче мнозина варненци знаят. Електронната система не е проработила

В уеб страницата на ТАСРУД – превоз и автоматизирани системи за контролиране на уличното придвижване, в менюто за информацията за трафика във Варна излиза карта с маршрутите на линиите от градския превоз. Там обаче не е маркирана смяната на придвижване и затворените сектори.

Влизането в употреба на уебсайт, който отразява придвижването на рейсовете в действително време е обвързвано с стартирането на електронната система за интегриран градски превоз в деяние, което би трябвало да се гласоподава на сесия на Общинския съвет във Варна.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР