снимка БулфотоОчевидци на трагедията с падналия от Аспарухов мост камион

...
снимка БулфотоОчевидци на трагедията с падналия от Аспарухов мост камион
Коментари Харесай

Очевидци на трагедията на Аспарухов мост: Камионът не караше бързо, нещо изхвърча, спука гума и полетя през мантинелата

снимка Булфото

Очевидци на нещастието с падналия от Аспарухов мост камион разгласиха свидетелските си разкази във фейсбук групата " Виждам те КАТ - Варна ". Администраторите на групата даже събраха мненията по случая в обособен пост. 

Ето какво написа един от очевидците на нещастието: 

 

" Карах в непосредсвена непосредственост до камиона. Ситуацата беше такава:

Двата камиона на моста караха един зад различен, а ние бяхме 3-тата кола. Движихме се  тъкмо с 50км/час и започнахме изпреварване. В момента, когато влязохме в лявата лента, нещо изхвърча с доста огромна мощ отдолу под кабинката на водача. Спука му се дясна предна гума и камионът мигновено мина през мантинелата!!!

Моля не пишете безусловно никакви нелепости, че индивидът е карал бързо, тъй като, кълна се, карахме тъкмо с 50 км в час зад двата камиона, а с тежкотоварен автомобил и даже с 30 км да беше, отново щеше да се случи. Звъннах моменално на тел.112. В тази обстановка няма по какъв начин да се направи каквото й да било за жалост. Мир на праха му ".

Очевидци на ужаса са станали и работещи под моста. 

" Преди рухването се чуха два поредни гърмежа от спукани гуми, по-късно го видяхме по какъв начин пада надолу ", описват хората.  

И допълват, че водачът на камиона след рухването е бил жив единствено няколко минути. Но макар, че колата за спешна помощ е пристигнала доста бързо, той е умрял. 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР