Снимка БулфотоОчаквам и в бъдеще България да е най-искрен приятел.

...
Снимка БулфотоОчаквам и в бъдеще България да е най-искрен приятел.
Коментари Харесай

Зоран Заев: С България сме приятели, ще решим въпроса за Гоце Делчев

Снимка Булфото

Очаквам и в бъдеще България да е най-искрен другар. Вярвам, че ще решим въпроса и за Гоце Делчев в границите на общата ни история, по този начин и двата народа - и македонският, и българският да бъдат горди. По този въпрос не би трябвало да има никакво подозрение. Това сподели водачът на ръководещия Социалдемократически съюз и някогашен министър председател Зоран Заев, съобщи Канал 3.

Според него настоящето държавно управление е потвърдило, че е другарски настроено по отношение на България, за разлика от предходното, което с изключение на за разправии и проблеми със съседите не е имало потенциал за нищо друго.

" Намерихме решения на откритите въпроси, които ни трансфораха в другари със съседите ", сподели Заев във връзка вчерашното изказване на премиера Бойко Борисов след срещата ЕС-Западни Балкани. Борисов съобщи, че " България е показала своите условия за районен съд Македония, с цел да бъде призната в Европейски Съюз и прикани районен съд Македония да не си слага невъзможни условия ".

Според него последните изявления са провокирани от държанието на опозицията в районен съд Македония и сега е основано напрежение, което би трябвало да бъде преодоляно с разсъдък, отговорност и другарство, в духа на Договора за другарство и добросъседство.

" Очаквам и българската страна да показва другарство към нас. Народите са ни близки и другарски. Правителствата са ни близки. Всички политически субекти си сътрудничат. Убеден съм, че в бъдеще ще продължим със съдействието си. Аз съм наясно, че сме забили в историческите проблеми – 4 от тях бяха закрити – Цар Самуил, Кирил и Методий, Климент и Наум. Това е известно и всичко е наред. То е в духа на общата ни история. Вярвам, че и въпросът за Гоце Делчев ще го решем в духа на общата ни история, където двата народа и македонския, и българския да бъдат горди. По този въпрос не би трябвало да има никакво подозрение ", акцентира Заев.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР