Снимка: БулфотоОбщинският съветник Волен Сидеров, който призова хората да не

...
Снимка: БулфотоОбщинският съветник Волен Сидеров, който призова хората да не
Коментари Харесай

Волен Сидеров е задържан за 24 часа

Снимка: Булфото

Общинският консултант Волен Сидеров, който прикани хората да не съблюдават въведените ограничения в изключителното състояние по Великден, е арестуван за 24 часа, съобщи кореспондент на БГНЕС.

 

Днес Софийска градска прокуратура го обяви за общодържавно търсене: " Лицето, след постоянно приканване, в качеството му на обвинен, не се е явило пред проверяващия орган за предявяване на обвинявания, за което е постановено насилственото му довеждане "

Оттам допълват, че обвиненият не е открит на известните по делото адреси, което е наложило оповестяването му на 15.04.2020 година за общодържавно търсене.

Около 12 часа обаче водачът на Атака се яви в Столична дирекция на вътрешните работи, където беше задържан за 24 часа. От Столична дирекция на вътрешните работи той ще бъде отведен в 3-то РПУ.

По-рано стана ясно, че Сидеров е с обвинявания за две закононарушения и парична гаранция от 50 000 лева: Едното обвинение е по отношение на отправени апели за подбудителство на обществото към нарушение на откритите в страната противоепидемиологични ограничения в изискванията на изключително състояние. Спрямо Сидеров е предявено и обвиняване за това, че на 13.04.2020 година незаконно е попречил на орган на властта да извърши служебните си отговорности, свързани с връчването на призовка за явяването му в качеството на обвинен в Столична дирекция на вътрешните работи – закононарушение по член 270, алинея 1 Наказателен кодекс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР