снимка БулфотоОбщина Варна набира кандидати за длъжност ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР в

...
снимка БулфотоОбщина Варна набира кандидати за длъжност ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР в
Коментари Харесай

Община Варна търси ветеринар за приюта за бездомни кучета в Каменар

снимка Булфото

Община Варна набира претенденти за служба ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР в активност „ Общински подслон за безстопанствени кучета ” към дирекция “Управление на сигурността и надзор на публичния ред ”, отдел „ Опазване на публичния ред ”, оповестиха от локалната власт в морския град.

Изисквания за заемане на длъжността в общинския кучкарник в с. Каменар са бъдещият доктор на четириногите да е бакалавър по Ветеринарна медицина и да има най-малко две години професионален опит в област, обвързвана с изпълняваните директни отговорности.

Подборът за заемане на длъжността ще се организира посредством изявление. Кандидатите за присъединяване в подбора показват следните документи:

1.Заявление за присъединяване по пример

2. Автобиография

3. Копия от документи за добитата образователно-квалификационна степен, спомагателна подготовка, които се изискват за длъжността.

4. Копия от документи, удостоверяващи добития трудов, длъжностен и застрахователен стаж.

Документите за присъединяване се показват в период до 18.00 часа на 02.02.2018 година на адрес:

гр. Варна, бул. “Осми крайморски полк ” № 43 в Информационен център на Община Варна ет.1 персонално от претендентите.

Допускането до присъединяване в изявлението ще се извърши от комисия, която ще дефинира датата и мястото на осъществяване на изявлението.

Основна цел на длъжността е грижа за животните в ОПБК и ветеринарно-медицинското им обслужване и реализиране на надзор по навреме снабдяване на лекарства и на тяхното умело разходване.

Ветеринарят също по този начин ще взе участие в обезпечаването на нужните зооветеринарни условия при престоя на бездомните кучета във ОПБК, ще изготвя пределни разходни правила за храна и лекарства, свързани с активността и ще прави дейностите по кастрация, имунизация и обезпаразитяване на животните.

Той също по този начин ще има задължението да прави обзор при постъпване и изписване на животните, да съхранява и води отчетността на упойките и медикаментите употребявани за активността на ОПБК, а също и да съгласува на активността на ОПБК с разпорежданията на Областната дирекция по сигурност на храните – Варна.

Размерът на главната заплата за заемане на длъжността е до 750 лв..

За информация:

Адрес: Бул. “Осми крайморски полк ” № 43

Административно звено: отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ” към дирекция “Управление на човешките запаси и административни услуги ”

http://www.varna.bg/

Телефон за контакт: 052/820-303, лице за контакт: Дора Кръстева

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР