Снимка: БулфотоНяма държава в света, която да е приложила повече

...
Снимка: БулфотоНяма държава в света, която да е приложила повече
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Няма държава в света, приложила повече мерки от нас

Снимка: Булфото

Няма страна в света, която да е приложила повече превантивни ограничения от България в опит да ограничи ковид. Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред депутатите в Народното събрание през днешния ден, призовавайки и за нови законодателни промени, касаещи нарушителите на карантинния интервал, написа " Канал 3 ".

“Нито една страна не е приложила повече ограничения от нас. Искам да дадем добър знак на народа, че в сериозни обстановки сме подготвени да се обединим “, сподели Борисов. “Искам да предвидим ограничения против хората, които недисциплинирано не съблюдават възбраните. И сега законодателството планува 1 година затвор за хора, които не съблюдават сходни ограничавания “.

Министър-председателят прикани държавните институции да не затварят изцяло гишетата си, с цел да не се стига до цялостно парализиране на стопанската система.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 Варна (преди 24 секунди) Рейтинг: 70396 | Одобрение: 35666 Лъжец. Освободи хората от налози и ипотеки като в Италия и Франция. НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР