Снимка БулфотоНяма да подкрепим рокадите в кабинета - смяната на

...
Снимка БулфотоНяма да подкрепим рокадите в кабинета - смяната на
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Смяната на министър на принципа стани да седна няма да реши проблемите

Снимка Булфото

Няма да подкрепим рокадите в кабинета - промяната на министър на правилото " стани да седна " няма да реши проблемите. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи и ръководител на обществената комисия Хасан Адемов по време на дебатите по гласуването на Деница Сачева за министър на труда и обществената политика на мястото на Бисер Петков, написа вести.бг.

Аз ще се опитам за разлика от сътрудниците да приказвам по-тихо да кажа нещо по-съществено. Ние изрично не сме съгласни с процедурата по включване на точката от дневния ред. В правилника за организация на активността на Народното събрание е казано, че на изключително съвещание дневният ред се гласоподава авансово. Дневният ред е гласуван предходната седмица и той включва две точки. Нищо изключително, нищо чрезвичайно не постанова включването на други точки, съобщи Адемов.

Сега няколко думи всъщност. Смяна на един министър с различен - кой от проблемите в обществената политика взема решение тази кадрова смяна? Смяната на министъра на правилото " стани да седна " няма да реши нито един от въпросите в обществената сфера. Министър Сачева ще завари същите проблеми, които ги има в министерството. Съвсем скоро към тези проблеми, ще бъдат добавени още други. Социалното разслоение в обществото е това, което нервира всички български жители, сподели още депутатът от Движение за права и свободи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР