Снимка: БулфотоНова и по-ниска цена на природния газ може да

...
Снимка: БулфотоНова и по-ниска цена на природния газ може да
Коментари Харесай

Нови цени на газа се очакват най-рано след Нова година

Снимка: Булфото

Нова и по-ниска цена на природния газ може да има, само че това може да стане най-рано след Нова година. В момента текат договаряния с " Газпром ", само че дано да не забравяме, че цената на газа не се дефинира от страната, сподели в Димитровград заместник-министърът на енергетиката Жечо Станков през днешния ден, написа novini.bg.

Химическата индустрия е значима за страната и ще създадем всичко допустимо, с цел да запазим нейната конкурентоспособност и работните места в бранша, сподели на среща с служащите и синдикатите в завода " Неохим " в Димитровград зам.-министър Станков.

Той посети най-голямото промишлено дружество в Хасковска област ден откакто служащи стачкуваха против тежкото финансово положение на компанията и идни съкращения.

Министерството на енергетиката ще сформира работна група с представители на други държавни институции и синдикатите, с цел да се търси незабавно решение на казуса.

Това са доста общи приказки, не сме удовлетворени и желаеме по-конкретни дейности и ограничения от страна на страната, сподели след срещата Хубен Хубенов, който е ръководител на структурата на синдиката на химическите служащи " АХА " в " Неохим " АД.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР