Снимка БулфотоНов медиен закон се подготвя в консултации с американското

...
Снимка БулфотоНов медиен закон се подготвя в консултации с американското
Коментари Харесай

Управляващите подготвяли нов медиен закон „за да няма съмнение в медийната ни среда“

Снимка Булфото

Нов медиен закон се приготвя в съвещания с американското и немското посолство, „ с цел да няма подозрение в медийната ни среда “, разкри министър председателят Бойко Борисов на слещата си с немския министър на защитата Ангрете Крамп-Каренбауер през днешния ден, заяви „ Клуб Z “.

Срещата се организира, откакто стана ясно, че държавното управление към този момент не има намерение да подава оставка макар всекидневните митинги в Триъгълника на властта.

„ Сега дружно приготвяме и един медиен закон в Народното събрание, с цел да няма никакви подозрения в чистотата на медийната ни среда. Направили сме по този начин, че под егидата на немския дипломат и американската посланичка… за да няма по-късно никакви мнения по тематиката “, съобщи министър председателят.

Той не даде повече детайлности за новия закон, а изявлението му не попада и в прессъобщението на Министерски съвет за срещата.

Министър-председателят се срещна с министъра на защитата на Федерална Република Германия Анегрет Крамп-Каренбауер. В началото на срещата двамата показаха удовлетворение от ползотворното двустранно съдействие и показаха за образец партньорството при започване на пандемията от COVID-19 в Европа, оповестиха от държавната пресслужба. Тогава с помощта на отличната взаимна работа с федералното министерство на защитата Германия се достави с защитни средства, създадени от български компании, които бързо съумяха да реорганизират производствата си.

„ Искам да Ви благодаря най-сърдечно, че България ни поддържа в продукцията на защитните дрехи и маските, това доста ни оказа помощ. Сътрудничеството ни е доста значимо, тъй като единствено дружно можем да преодолеем следствията от тази рецесия “, акцентира министърът на защитата на Федерална Република Германия Анегрет Крамп-Каренбауер.

В рамките на диалога бяха разисквани целите на Германското председателство на Съвета на Европейски Съюз, стартирало на 1 юни, както и европейското съдействие в Общата политика за сигурност и защита на Европейски Съюз. Премиерът Борисов пожела триумф на Германия в осъществяването на всички цели през идващите шест месеца.

По време на срещата министър-председателят Борисов съобщи, че солидарността би трябвало да остане водеща в напъните на Европа за оправянето с новите закани пред сигурността.

„ Основен приоритет и за България като член на Европейски Съюз и на НАТО е укрепването на устойчивостта, освен в икономическо и обществено отношение, само че и във военно “, акцентира Борисов.

Българският министър председател беше безапелационен, че в интервал на невиждана рецесия за Европа и света страната ни продължава да извършва всичките си задължения, поети по линия на Общата политика за сигурност и защита на Европейски Съюз.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР