Снимка: БулфотоНедоволни от блокадите по столичните кръстовища граждани внесоха жалба

...
Снимка: БулфотоНедоволни от блокадите по столичните кръстовища граждани внесоха жалба
Коментари Харесай

Жалба до Гешев и МВР срещу блокадите: Хората там правят софри, пият алкохол

Снимка: Булфото

Недоволни от блокадите по столичните кръстовища жители внесоха тъжба до прокуратурата и Министерство на вътрешните работи, заяви БГНЕС.

„ Решихме да подадем тъжба до прокуратурата и Министерство на вътрешните работи за издевателствата, които се вършат върху софиянци, вървят ни по главите към този момент не знам какъв брой време, би трябвало нещо да се вземе да се направи. Ние сме жители, които не сме съгласни да излизат и да блокират кръстовищата от наше име. Не сме ги упълномощили ония хора там от наше име да се изричат и да вършат зулуми “, сподели Веселин Георгиев при влизането си в Съдебната палата, написа offnews.bg.

В жалбата написа, че с нея " желаеме да изразим терзанието си и възмущението си от безчинствата, които се правят всекидневно на кръстовищата „ Орлов мост “, пред Софийския университет и на бул. „ Цар Освободител “, забулени под формата на кротичък митинг ". 

Георгиев уточни изявления в медиите, сподели че той персонално не е ходил персонално при протестиращите.

Според недоволните от блокадите те също имат право на свободно напредване, на работа и на най-малко малко отмора и успокоение след така и така натовареното ни всекидневие.

Инициаторите на сигнала внасят и подписка и няколко фотоси като доказателство. Подписите били над 100 и ги събрали за два дни по два часа на пилоните на НДК.

„ Не сме търсили повсеместност, по-скоро желаеме бързо да ги внесем, с цел да може да се вземат ограничения бързо “, уточни Георгиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР