Снимка: БулфотоНе сме обсъждали в групата идеята за импийчмънт на

...
Снимка: БулфотоНе сме обсъждали в групата идеята за импийчмънт на
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Поведението на президента е шизофренно

Снимка: Булфото

Не сме обсъждали в групата концепцията за импийчмънт на президента Румен Радев. Ще изчакаме да забележим какво ще реши Конституционния съд. В чисто политически проект ние сме оповестили импийчмънт на президента още преди 3 години, написа Novini.bg.

Това сподели в утринния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова, която разяснява обръщението на президента Радев, с което той сне доверието си от кабинета " Борисов 3 ". " Речта му бе апел за събаряне на държавното управление. Той разгласи война. Не може да приказва за разпад на страната. Това са подстрекателство, които не дават отговор на истината. Качеството на живот се покачва, не толкоз бързо, колкото на всички ни се желае, само че се покачва. Ние с Румен Радев не сме провели една естествена среща, на която да има разговор. Аз персонално съм търсила среща с президента, само че такава ми бе отказана. Как да приказвам след това за доверие? За мен президентът изпада в шизофренно положение. Ето през вчерашния ден имаше среща с японска делегация и обясняваше какъв брой добре се развиват нещата в България. На идната среща обаче ще разгласи, че страната е в разпад ", даде образец Стоянова. 

" В речта си той направи още няколко внушения, които нямат нищо общо с истината. Той приказва за промяна във валутния ръб поради влизането ни в чакалнята на Еврозоната. Това е подготовка, която е подвеждаща. Някой е подвел президента, тъй като ясно и изрично декларирахме, че няма да има промяна на валутния ръб. Решението на Народното събрание е равно на закон. Ние взехме решение, че влизането в еврозоната ще стане единствено при курс от 1.95583 лв. за евро ", безапелационна бе Менда Стоянова. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР