Снимка: БулфотоНе предлагаме алтерантива на ГЕРБ, а алтернатива на системата.

...
Снимка: БулфотоНе предлагаме алтерантива на ГЕРБ, а алтернатива на системата.
Коментари Харесай

Гръмна чудовищен скандал! Корнелия Нинова разтърси държавата: ГЕРБ е

Снимка: Булфото

Не предлагаме алтерантива на ГЕРБ, а опция на системата. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на Националното заседание на партията, написа Канал3.бг.

По думите на Нинова тази система ни убива, както са споделили майките на деца с увреждания и тя не може да бъде кърпена повече. Според нея тази система е основана в годините на прехода, за което всички партии имат принос.

„ Днес не се обръщаме към политическите си съперници. Днес ние се обръщаме към народа си. Можем ли да събудим и обединим националната си сила, да сложим завършек на прехода и да очертаем небосвод, различен път за развиване на България. Имаме ли сили да се освободим от разделянето от предишното - българи против българи и да се обединим българи за бъдещето “, попита Нинова. 

Тя уточни, че Българска социалистическа партия не претендира, че са най-умните, всезнаещи и единствени.

„ Днес се обръщаме към всеки наш съотечественик. Чуйте концепциите ни. Ако имате предпочитание, по Иван-Вазовски, който с каквито сили и пълномощия разполага, да се включи в този развой. Някои от концепциите ни ще бъдат оспорвани и дано да бъде по този начин. Някои ще ядосат избрани кръгове и ползи. Ще има опозиция. Предупреждаваха ни за това. През цялото време споделях на екипите, които работеха: „ Не се стъписвайте пред имена и групировки “, сподели Нинова. Тя уточни, че им е споделила да мислят за интереса на българина и за суверенитета на България. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР