снимка: БулфотоНе 1000 или 10 000 души решават съдбата на

...
снимка: БулфотоНе 1000 или 10 000 души решават съдбата на
Коментари Харесай

Десислава Танева: Протестите пречат на хората, които си прибират реколтата

снимка: Булфото

Не 1000 или 10 000 души вземат решение ориста на Управлението, от което и аз съм част не лимитира, в това число и това гражданско непокорство, за което няма никакво законно съображение

Оставяме да се блокира естественият метод на живот. Постоянно ме питат по какъв начин по този начин разрешаваме да се блокират улици. Питат ме хората от моя изборен регион. Защото може да има  митинги , които не блокират естествения метод на живот.

Това сподели министърът на земеделието  Десислава Танева  в ефира на bTV.

" Не считам, че  митинги те са форма на цивилен разговор. Не считам, че институциите не би трябвало да си приказват между тях. Всеки, който има упоритости да бъде добър управленец, би трябвало да показа и убеди обществото с стратегия, че може да го прави по-добре. Народът взема решение “, каза земеделският министър.

Тя е на мнение, че при изискване, че ни чакат доста сложни месеци поради рецесията с  ковид а, за което приказват тревожните данни, които излизат непрестанно, е подходящо да има предварителни избори.

„ Не мисля, че когато нещо се прави по всевъзможен начин, в това число и непозволени, това може да докара до по-добро “, добави Танева.

" Миналата година по това време беше една от огромните рецесии - африканската чума по свинете. Тогава беше блокиран главен път край гр. Ямбол, Вие не знаете какъв брой обвинявания отнесох от моя изборен регион, че вместо за 20 минути по трасето Сливен-Ямбол, минаваха час и половина. Всяко едно блокиране пречи на хората, които си прибират  годишна продукция та ", сподели още земеделският министър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР