Снимка БулфотоНай-продаваният за всички времена цигулар на планетата – Найджъл

...
Снимка БулфотоНай-продаваният за всички времена цигулар на планетата – Найджъл
Коментари Харесай

Найджъл Кенеди идва във Варна през март

Снимка Булфото

Най-продаваният за всички времена цигулар на планетата – Найджъл Кенеди, идва във Варна на 10-ти март в Зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта. С неговия концерт публично се открива Европейският музикален фестивал, който чества своята 15-годишнина. Цигуларят, който промени визиите за интерпретация на класиката, идва във Варна със знаковата стратегия „ Бах среща Гершуин “ с композиции от колосите на две толкоз отдалечени столетия, само че и с още произведения, част от коронните му осъществявания.

Найджъл Кенеди ще пристигна със своя бенд, музиканти, свирещи извънредно на акустични струнни принадлежности. Той самият също няма да се допре до електро цигулка, ще търси чистото добиване на звука. Това е неговият метод в последните години – по този начин неговите концерти се трансформират в зашаметяващо интерпретационно шоу, еманация на крайната виртуозност. Акустичният метод на международната звезда към програмата слага на огромно тестване уредниците на концерта. „ Осигуряваме особено озвучаване, каквото до момента не е правено за акустичен концерт в Зала „ Конгресна “ – изяснява мениджърът на Елит проджект Мария Кондова.

Амбицирани сме кристалният тон да доближи до всички места, по този начин подсигуряваме извънредното прекарване на всеки един от многочислените фенове на стойностната музика, които ще бъдат на концерта на 10 март. “ Билетите за концерта на Найджъл Кенеди във Варна са на цени от 40 до 120 лева Могат да се купят от касата на Двореца на културата и спорта, от Фестивалния и конгресен център, от мрежата на Eventim в цялата страна.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР