Снимка: БулфотоНай-добрият ни тенисист Григор Димитров даде откровено интервю пред

...
Снимка: БулфотоНай-добрият ни тенисист Григор Димитров даде откровено интервю пред
Коментари Харесай

Григор Димитров: Ако знаех, че човек е заразен, и аз съм причината да е болен, щях да му помогна

Снимка: Булфото

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров даде искрено изявление пред " Tennis Majors ", в което приказва за ковид и призна, че в никакъв случай преди не е оценявал простите неща и в никакъв случай не е разчитал толкоз на най-близките си, написа Блиц.

„ Представете си позицията на хората, които са имали контакт с мен. Например дете, семейство, което не може да си разреши нищо. Какво правиш следователно? Не мога да разреша тази отговорност да тежи на главата ми до края на моя живот “, показа Григор като отговор на въпрос за какво незабавно е споделил, че е болен от ковид.

 

„ Трябваше да известя хората, тъй че да вземат верните защитни ограничения незабавно. Ако знаех за случай на инфектиран, който е болен, защото аз съм бил повода за това, най-вероятно щях да му оказа помощ. Да, ние сме спортисти. Да, играем на най-високо равнище, само че сме като всички останали. Ако мога да дам противоположна връзка, мога да кажа, че съм тук и съм отворен към диалози. Винаги съм бил доста открит и почтен човек “, сподели Димитров.

„ Едно от най-хубавите неща, които в действителност научих, е по какъв начин в моменти като този в действителност търсиш хората, които те поддържат жив. Тези, на които се уповаваш. Всъщност съм признателен, че имах това време, в което бях самичък. Не беше елементарно. Никой не желае да остане 3 седмици самичък, нали? “, показа през усмивка Григор.

„ Винаги съм бил доста признателен човек. Но в последно време станах още повече. Всеки ден излизам и се любувам на простите неща. Никога не съм оценявал простите неща в живота си, както в този момент.

" Като състезател, състезаващ се на най-високо равнище, върша всичко допустимо да подкрепям тялото си в най-хубавата форма, която съм имал в живота си. Смятам, че през последните дни имам страховит напредък.

Имах няколко дни, в които не се усещах толкоз добре. Енергията ми не бе на естественото равнище. Трябваше да понижа темпото в тренировките. Това е развой. Сега не разгадавам на чудеса. Искам просто да върша всичко по верния метод и да напредвам “, показа Григор.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР