Снимка: БулфотоНай-добрият български тенисист Григор Димитров се оплака, че симптомите

...
Снимка: БулфотоНай-добрият български тенисист Григор Димитров се оплака, че симптомите
Коментари Харесай

Гришо за Ковид: Симптомите бяха много неочаквани и продължиха да бъдат с мен известно време

Снимка: Булфото

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се оплака, че признаците на Ковид-19 са били дълго време с него.

Той посочи, че към момента усеща някои резултати на заболяването, откакто се болести с ковид през юни, до момента в който участваше на демонстративните шампионати Адриа Тур, проведени от Новак Джокович в Сърбия и Хърватия.

Още в края юли Димитров разкри, че е изкара тежко болестта, а в изявление за BBC той споделя, че може би не е трябвало да взе участие на Откритото състезание на Съединени американски щати в края на август. “Симптомите бяха доста непредвидени и продължиха да бъдат с мен известно време. Мисля си, че може би не трябваше да вървя в Щатите, само че си споделих, че би трябвало да тествам на какво равнище е тялото ми ”, разяснява хасковлията, който отпадна още във втория кръг на US Open.

В края на октомври по време на присъединяване си в Антверп Димитров показа, че към този момент се усеща по-добре. “Сега се усещам доста по-добре и даже не ми се постанова да върша дремки денем. Но има някои дребни неща понякога, които те карат да си мислиш: “Човече, не е същото като преди ”. Всичко е наред, само че кой знае по какъв начин ще се развият нещата. Единствено се надявам да не се заразя още веднъж ”, сподели Григор.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР