Снимка: БулфотоНай-добрият български тенисист Григор Димитров обяви, че има намерение

...
Снимка: БулфотоНай-добрият български тенисист Григор Димитров обяви, че има намерение
Коментари Харесай

Гришо обяви: Искам да играя още 10 години

Снимка: Булфото

Най-добрият български тенисист Григор Димитров разгласи, че има желание да се състезава още 10 години. Той сподели това след успеха над Хуберт Хуркач, която бе под номер 100 за него в сериите " Мастърс ". Думите му сигурно ще зарадват цяла България и милионите му почитатели по света. Пред Tennis Now 30-годишният българин разяснява забележителното си достижение, написа " Гонг ".

" Чувството е сюрреалистично, тъй като в никакъв случай не съм си мислел, че въобще ще мога да изиграя 100 срещи  на сходно равнище. Късметлия съм, изключително поради сложните години, травмите и всичко останало. Това достижение значи доста за мен и в действителност го правя оценка. 

Смирен съм, само че в същото време се усмихвам от вътрешната страна. Случилото се е красиво и се надявам да продължа да се състезавам още едно десетилетие. Най-ключово постоянно е било постоянството. Стремя се да намирам салдото в тренировките, почивките, храненето и всичко останало. Вярвам мощно в тези практики и тяхното осъществяване. Важно е да се фокусираш върху построяването на лични правила, които да спазваш ", съобщи Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР