снимка БулфотоНай-добре е всички, навършили 18 години, здрави, без придружаващи

...
снимка БулфотоНай-добре е всички, навършили 18 години, здрави, без придружаващи
Коментари Харесай

БАН: Препоръчваме всички над 18 г. да се ваксинират срещу К19

снимка Булфото

Най-добре е всички, навършили 18 години, здрави, без съпътстващи болести хора да се имунизират. Задължително е преди този момент да се съветват с персоналния си доктор, с който да обсъдят този въпрос, като се вземат поради всички показания и противопоказания за слагането на имунизацията, разказани в детайли в тъй наречените “кратка характерност ”, или нейния “паспорт ”. Това се споделя в мнение на Българска академия на науките по отношение на идната имунизационна акция против COVID-19, предава БГНЕС.

В мнението се показва, че това допуска бързото образуване на необятна мас-медийна и институционална акция, с цел да могат лекари и жители да бъдат доста добре осведомени и уверени в своето решение от огромен персонален и публичен интерес.

От Българска академия на науките споделят, че при липса на характерно и дейно лекарство против коронавирусната зараза, с каквото актуалната медицина не разполага, с изключение на прецизното съблюдаване на противоепидемичните ограничения, единствената опция е имунизацията.

„ Това е потвърдено с големия, дълголетен опит, който човечеството е натрупало в битката с инфекциозните болести. Една ваксина, която е безвредна и има успеваемост най-малко 50 – 60 % (т.е. основава имунитет в подобен % от имунизираните) ще изиграе голяма роля за ограничение на инфекцията. За страдание данните, които имаме до момента, демонстрират, че групов имунитет във връзка с ковид се основава доста постепенно и на практика ще бъде мъчно да се реализира по натурален път (което е обвързвано и с огромни етични и морални предизвикателства), по тази причина имунизациите ще оказват помощ доста в неговото създаване ”, написа още в мнението.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР