снимка БулфотоНационалният съвет на БСП ще обсъди идеите за нова

...
снимка БулфотоНационалният съвет на БСП ще обсъди идеите за нова
Коментари Харесай

БСП обсъжда новата Конституция на пленум в края на месеца

снимка Булфото

Националният съвет на Българска социалистическа партия ще разиска концепциите за нова Конституция в границите на съвещание на 29 или 30 август. Пленумът ще бъде призован преди изборите за водач на партията, оповестиха в Стара Загора двама от претендентите за нов ръководител Красимир Янков и Кирил Добрев, съобщи Канал 3.

На съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия би трябвало да се прегледа въпросът за свикването на Велико национално заседание и позицията на партията, съобщи пред БНР Янков:

„ Предложил съм на сътрудниците план за дневен ред на 29-и с нужния брой подписи, според Устава и да се организира такова съвещание, както и да се прегледа въпроса за тази случка, предлагана от ГЕРБ, за привикване на Велико народно събрание и за писането на нова Конституция, по този начин и доста от належащите въпроси, свързани с отчетно-изборната акция “.

Кирил Добрев на собствен ред упрекна Корнелия Нинова, че съзнателно заобикаля свикването на Национален съвет:

„ И когато водачът бяга от среща с Националния съвет, това демонстрира, че той няма качества за подобен. Национален съвет ще има на 29-и или 30-и, с клизма “.

На среща с актива на Българска социалистическа партия в Стара Загора се събраха четирима от кандидатите за лидерския пост на социалистите.

Заради задължения актуалният ръководител Корнелия Нинова не присъстваше, за което бе упрекната от съперниците си.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР