снимка БулфотоНационалният съвет на БСП се събра на Позитано 20.

...
снимка БулфотоНационалният съвет на БСП се събра на Позитано 20.
Коментари Харесай

Гергов за избора на Нинова: Тази победа ще победи

снимка Булфото

Националният съвет на Българска социалистическа партия се събра на " Позитано " 20. Участниците в него разискаха резултатите от вота и одобряваха документите за идния 50-ти конгрес на партията, който ще се организира в края на другата седмица, осведоми Българска национална телевизия.

Резултатите от директния избор за избор на партията е една от главните тематики, която разискват социалистите. От опозицията на Нинова акцентираха на това, че в изборния ден е имало доста нарушавания. Даже ще упорстват да бъде основана анкетна комисия, която да проучва резултатите. Привържениците на Нинова считат, че вотът е бил почтен и е посочил, че партията е консолидирана.

Георги Тодоров, един от участниците в конкуренцията, който се отдръпна в последния миг, дойде с 2 статуетки. Нарече ги иронично " Оскарчета ". Каза, че ще ги даде на най-заслужилите. Призна, че една от статуетките ще бъде за Корнелия Нинов. По думите му, " един от хората, които имат огромен принос за развиването на партията през последните 4 години, е ръководителят ".

Красимир Янков пък съобщи, че ще предложи нарочна комисия да прегледа работата на Централната комисия и всички подадени тъжби. " Защото ЦИК декларират към 50 подадени към Централната комисия, само че те са, може би, над 1 000, с тези, които са подадени по места ", уточни той.

А Георги Гергов беше сбит с коментара си, като съобщи: " Смятам, че тази победа ще победи ".

Това е последното съвещание на Националния съвет в този състав, защото идващия уикенд ще се организира 50-ият конгрес на партията и той ще избере нов Национален съвет.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР