Снимка БулфотоНационалният осигурителен институт (НОИ) продължава да разширява списъка с

...
Снимка БулфотоНационалният осигурителен институт (НОИ) продължава да разширява списъка с
Коментари Харесай

НОИ пуска още една електронна услуга

Снимка Булфото

Националният застрахователен институт (НОИ) продължава да уголемява листата с електронните си услуги. От началото на този месец на интернет страницата на институцията е дейна нова административна е-услуга, написа Пик.

Става дума за издаване на уверение за приходи от пенсии от други 4 страни, изплащани посредством посредничеството на Национален осигурителен институт. Чрез нея всички лица, които живеят в България и получават посредством Национален осигурителен институт своите пенсии, отпуснати от институции в Германия, Русия, Украйна и Молдова, могат да подадат заявление онлайн. След това те получават документ, удостоверяващ размера и типа на заплащанията по определен от тях метод, в това число и по електронен път, разясниха от Национален осигурителен институт. За да употребяват новата електронна услуга, потребителите би трябвало да имат електронен автограф или личен идентификационен код.

„ Услугата е платена, като за правенето на посоченото уверение се заплаща сума според Тарифата за цените и методите на ценообразуване за правене на профилирани артикули и услуги “, допълниха от институцията.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР