Снимка БулфотоНационалният фронт за спасение на България остро осъжда манипулацията

...
Снимка БулфотоНационалният фронт за спасение на България остро осъжда манипулацията
Коментари Харесай

НФСБ: Позорно е да се използват деца с увреждания за постигане на комерсиални и политически цели

Снимка Булфото

Националният фронт за избавление на България остро осъжда операцията на думи на вицепремиера Валери Симеонов и потреблението на децата с увреждания за политически цели, а точно дестабилизация на държавното управление, написа флагман.бг.

Проведената лъжлива медийна акция, ваденето на думи от подтекста, безсрамното яхване на казуса с тежки случаи на деца с увреждания от опозицията отпред с Българска социалистическа партия е срам за парламентаризма и политическия живот в България.

НФСБ не слага под въпрос болката на всички майки на деца със специфични потребности или ориста на всички хора с увреждания в България. Лидерът на НФСБ също не е поставял под подозрение здравния статус на несъмнено болните деца, само че с израза „ сякаш “ се е възмутил от неприемливия блян на някои майки-лидери на митинга и ръководители на опозиционни партии да употребяват нещастието на тези деца за комерсиални и политически цели.

Злоупотребата с нещастието на децата с увреждания е неприемливо! НФСБ упорства тези най-уязвими членове на нашето общество да не бъдат употребявани за политически цели под никаква форма.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР