Снимка БулфотоНаследихме 65 219 неразгледани молби за убежище и към

...
Снимка БулфотоНаследихме 65 219 неразгледани молби за убежище и към
Коментари Харесай

Старият кабинет на Гърция завещал на сегашния 65 000 молби за убежище

Снимка Булфото

Наследихме 65 219 неразгледани молби за леговище и към тях всекидневно се прибавят нови, разгласи заместник-министърът по миграционната политика Йоргос Кумуцакос пред гръцкото радио " Скай ". Това се загатва и в отговора от кабинета на Кумуцакос на изказването на отговарящия за миграционната политика на " Сириза " Йоргос Психойос, съобщи Нова тв.

" Ако си припомням вярно, " Нова народна власт ", вместо да пази оправянето с бежанския въпрос въз основата на интернационална легитимност и взаимност, обвиняваше " Сириза " в сякаш " отваряне на портите ", сподели Психойос като отговор на казаното от Кумуцакос.

" Тези, които са оставили неразгледани съвсем 70 000 хиляди молби за леговище от първа и втора степен, тези, които са потопили правата на индивида в калта на Идомени, преди да подлагат на критика, първо би трябвало да си създадат намерено самооценка ", написаха в отговор от кабинета на Кумуцакос.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР