снимка: БулфотоНакрая на разговора Рашков каза, че обмисля дали да

...
снимка: БулфотоНакрая на разговора Рашков каза, че обмисля дали да
Коментари Харесай

Бойко Рашков: „Г-н Борисов няма основание да се опасява, че някой ще го задържи под стража

снимка: Булфото

Накрая на диалога Рашков сподели, че обмисля дали да даде Борисов на прокурор. А дали ще бъде оповестено името на " анонимния очевидец " против него, той съобщи: " Ако има смелостта ".

„ Г-н Борисов няма съображение да се притеснява, че някой ще го задържи под стража. На него не му е нужен имунитет на депутат, той има безспорен имунитет, тъй като има основния прокурор... Главният прокурор се обръща към министър-председателя с „ шефе “. Какво значи това? “. Това сподели пред БНР служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

" Аз съм вътрешен министър от 10 дни, за какво аз би трябвало да практикувам тези пълномощия (ареста - б.р.), а не прокуратурата? Нали прокуратурата би трябвало да повдигне имиджа си от 5 най-малко на 50% ", попита той.

Коментирайки " застрашения от Борисов предприемач " той съобщи: " Що се касае до индивида, който ми даде тази информация - дано хората си помислят - за какво идват при мен, а не отиват в прокуратурата ".

Той отново сподели, че службите на послушание на Бойко Борисов са ползвали необмислено и нелегално СРС.

„ Службите са били поставяни в такава срамна позиция, че не са могли да не дават, в това число сензитивна информация, даже единствено за негово прилагане... Убедих се, че огромна част от употребилите СРС за газили необмислено закона. Вероятно посредством угаждане на персонални, групови и политически ползи “.

В предаването „ Неделя 150 “ Рашков добави:

„ Надявам се за малко време да се възвърне държавността у нас. Не може всички да работят за един човек, както в едно тоталитарно общество. Толкова проблеми е провокирал той, че ще би трябвало може би цялостен мандат на едно постоянно държавно управление да ги обясни “.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР