Снимка БулфотоНад по-голямата част от страната днес облачността ще е

...
Снимка БулфотоНад по-голямата част от страната днес облачността ще е
Коментари Харесай

Значителна облачност и на места дъжд! Максималните температури днес ще достигнат до 15 градуса

Снимка Булфото

Над по-голямата част от страната през днешния ден облачността ще е забележителна, оповестяват от  Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), представени от Фокус.  

Главно в източната половина ще превалява дъжд. Разкъсвания и понижения на облачността ще има в Югозападна България. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще е слаб, в източните региони до сдържан. Минималните температури ще са сред 5 и 10 градуса. Максималните ще са сред 10 и 15 градуса.

Атмосферното налягане едва ще се увеличи.

По Черноморието ще е облачно и дъждовно. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 12 и 14 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще доминира облачно време. Превалявания от дъжд, над 2 000 м – от сняг, ще има основно в централните и източни региони на Стара планина и в Източните Родопи. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад. Ще е слаб до сдържан. Максималната температура на височина 1 200 метра ще е към 8 градуса, на 2 000 метра – към 2 градуса.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР