Снимка: БулфотоНад 500 пътници кацнаха във Варна за два дни

...
Снимка: БулфотоНад 500 пътници кацнаха във Варна за два дни
Коментари Харесай

Над 500 пътници от Западна Европа кацнаха във Варна

Снимка: Булфото

Над 500 пасажери кацнаха във Варна за два дни от Западна Европа, откакто нискотарифната компания " Уиз еър " възвърне полетите. 

" 470 души дойдоха на летището ", заяви пред БНР регионалният шеф Стоян Пасев, визирайки вчерашните полети от Айндховен, Дортмунд и Лондон.

Малко след изказването му през днешния ден се приземи и аероплан от Мименген. В идващите три дни се чакат още 7 самолета, като Виена и Берлин допълват дестинациите. За да понижи рисковете, община Варна спря градския превоз до летището в часовете на полетите, написа segabg.com.

Пасев осведоми още, че пристигналите са от Варна, други селища на Североизточна България и от Бургас. Два екипа на РЗИ са ги преглеждали. Успоредно летят хора и към Западна Европа. Около 300 души са напуснали Варна през вчерашния ден, повече от които са пътували до Англия.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР