Снимка: БулфотоНа 18.12. т.г., около 07:20 часа, в гр. Варна,

...
Снимка: БулфотоНа 18.12. т.г., около 07:20 часа, в гр. Варна,
Коментари Харесай

Три коли блъснаха пешеходци във Варна

Снимка: Булфото

На 18.12. т.г., към 07:20 часа, в гр. Варна, на ул. «Климент», е зародило ПТП. Водачът на л.а. «Мерцедес» Н.Т. (60 г.), по време на придвижване, не управлява непрестанно автомобила и блъска пешеходка, която се намира на платното за придвижване. Вследствие на случая дамата (36 г.) е получила контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.
``
реклама

На 18.12. т.г., към 09:45 часа, на Автомагистрала «Черно море», в посока Бургас, е зародило ПТП. Водачката на л.а. «Тойота» А.Г. (23 г.) от Ветрино, по време на придвижване, губи надзор над МПС, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска в т.а. «Форд», който се движи там. Вследствие на случая лидерът на втория автомобил (51 г.) получава травми, прегледан е и освободен, без заплаха за живота. 

На 18.12. т.г., към 16:30 часа, в гр. Варна, на ул. «Народни будители», е зародило ПТП. Водачът на л.а. «Смарт» М.Д. (41 г.) от Варна, по време на придвижване, блъска пешеходец, който пресича пътното платно. Вследствие на случая мъжът (58 г.) е получил контузни пострадвания, прегледан е и освободен, няма заплаха за живота му. 

На 18.12. т.г., към 17:00 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Иларион Макариополски» и бул. «Сливница», е зародило ПТП. Водачът на л.а. «Мазда» Д.Д. (39 г.) от Варна, по време на придвижване, при завой наляво, блъска пешеходец, който пресича пътното платно на пешеходна пътека. Вследствие на случая мъжът е получил контузни пострадвания, прегледан е и освободен, няма заплаха за живота му. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР