снимка БулфотоНа 15 септември президентът Румен Радев ще приветства учениците

...
снимка БулфотоНа 15 септември президентът Румен Радев ще приветства учениците
Коментари Харесай

Президентът ще открие учебната година в най-малката община у нас

снимка Булфото

На 15 септември президентът Румен Радев ще приветства учениците и учителите в първия образователен ден на Основно учебно заведение „ Св. Климент Охридски “ в село Трекляно, написа.

Образователната институция е с над 160-годишна история и единственото непокътнато учебно заведение в община Трекляно, която се състои от 19 обитаеми места.

В 10.00 часа президентът ще взе участие в тържественото разкриване на новата образователна година в ОУ „ Св. Климент Охридски “. Държавният глава ще прегледа кабинета по информатика, който е оборудван с компютри, дарени от Администрацията на президента. Румен Радев ще се срещне и с управлението и педагогическия екип на учебното заведение.

В 11.25 часа президентът ще отдаде респект пред паметника на починалите във Знеполско-Краищенското въстание, водено от капитан Симо Соколов. В 11.40 часа президентът Радев ще организира среща с управлението на локалната власт (в постройката на община Трекляно). В 12.40 часа президентът ще прегледа непрекъснатата галерия в Художествената изложба „ Проф. Евтим Томов “ в село Трекляно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР