Снимка: БулфотоНа 15 октомври около 14,10 часа в района на

...
Снимка: БулфотоНа 15 октомври около 14,10 часа в района на
Коментари Харесай

Моторист счупи дрегера край Варна

Снимка: Булфото

На 15 октомври към 14,10 часа в региона на село Генерал Кантарджиево, при осъществяване на полицейска инспекция на мотопед Ямаха с лидер Й.Н. (50 г.), локален гражданин, е открито, че същият ръководи МПС след приложимост на алкохол с централизация от 3,29 промила в издишания въздух.

Освен това, МПС е било с регистрационна табела, която е издадена за различен автомобил. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, а материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

В същия ден към 21,30 часа в Провадия, при осъществяване на полицейска инспекция на Фолксваген с лидер З.Н. (36 г.) от Варна, е открито, че същият ръководи МПС след приложимост на алкохол с централизация от 1,57 промила в издишания въздух.

По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, а материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР