Снимка БулфотоМоже би на някой му писна да гледа жена

...
Снимка БулфотоМоже би на някой му писна да гледа жена
Коментари Харесай

Главсекът на МВР с цитат на деня: Може би на някой му писна да гледа жена си толкова време, но така е за всички

Снимка Булфото

Може би на някой му писна да гледа жена си толкоз време. Но това е за всички нас. С тези думи главсекът на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов завоюва наградата ”цитат на деня ”. В същински правова страна след такова изявление щяха да завалят правосъдни каузи за дискриминационно изявление и щяха да бъдат извоювани, написа frognews.bg .

На специфична конференция на Министерство на вътрешните работи за ограниченията на ведомството по празниците, той отдели по-голяма част от времето да ни се накара за разнообразни неща: Няма да има нова заповед на здравния министър. Вчера хората се юрнаха. На изхода от София беше нещо ужасно. Не знам къде отиват тези хора, не схващат ли каква е заплахата. Явно желаят след седмици да се задъхваме.

Насила можеш да вземеш, само че не и да дадеш. Предполага се, че множеството предприятия и служби не работят. Основанието отиване на работа ще отпадне. Вчера вътрешният министър Младен Маринов изнесе данни, само че ще уточня, че от направените на инцидентен принцип инспекции по заявления са тествани 9 312 лица. От тях 641 се оказват, че нямат подписани трудови контракти. 80 лица са показали, че отиват на работа, а са регистрирани в бюрата за безработни.

Полицаите са на КПП-та да се опитат да запазят здравето на хората. Те не са там за насмешка. Да се чудим по какъв начин да ги излъжем. Кому е нужно? Целта на декларацията е тъкмо такава-да се ревизира основанието за пътуването. Защо се прави това-кого лъжем. Ние не лъжем системата, лъжем своите близки. Виждаме в света какво става. Не се опитвайте да заблудите никой. Имам възприятието, че на хората изобщо не им пука. Полицията не е наказателен орган.

Шофьорите на таксита също би трябвало да са с маски. Във вторник водачите на летището не бяха с маски. Вчера са с маски. Има и глобени.

Вчера шефът на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов  накара хората да подскочат радостно, откакто от тв студиото на БТВ съобщи, че България е на едно от първите места по независимост на словото.

Назидаване всеки ден, всеки час. Сякаш Министерство на вътрешните работи и щабовете са някакви гении, а всички останали сме цялостни олигофрени. А стига сте ни се карали. Нормални хора сме и на всички им е писнало от дамите им. А има и втори вид: на дамите да им е писнало от мъжете.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР