Снимка БулфотоМисля, че Цветанов е приключен. Американците го издигнаха, те

...
Снимка БулфотоМисля, че Цветанов е приключен. Американците го издигнаха, те
Коментари Харесай

Явор Дачков: Американците приключиха Цветанов... с него и Борисов

Снимка Булфото

Мисля, че Цветанов е завършен. Американците го издигнаха, те си го и отстреляха. Чрез него, несъмнено, и Борисов, написа журналистът Явор Дачков в liberta.bg. 

Бойко да хвърля пешкира! Или най-малко да изтърве Цецо на цимента пред блока на " Артекс ".

Браво на Поли Паунова и " Свободна Европа "! Добра работа. Впрочем, безусловно същото направихме преди 10 години в " Галерия " и " Гласове ". Тогава пуснахме записите на властта, добили известност като " Мишо Бирата " и документи от Национална агенция за приходите, които доказваха, че Цветанов няма пари, с цел да си купи двата първокласни жилището, които предходната година е сменил за настоящия. Спомням си, че тогава умните и красивите, както и костовистите ни нападнаха, че работим за мафията и вместо да разясняват записите всъщност започнаха да въртят плочата " Кой ви ги даде ". Гого Лозанов написа цяла публикация в " Дневник " в този дух. Тогава Борисов беше готин и имаше синя коалиция.

Искам да кажа, че можеше да си спестим 10 години ГЕРБ. Независимо, че " Свободна Европа " се устоя от Централно разузнавателно управление на САЩ, по този начин нареченият антикорупционен фонд е фондацията, през която се финансират партийните дребосъци вдясно с парите на " Америка за България ", а сегашните изявления са по-скоро добре премислена акция против Цветанов и ГЕРБ, в сравнение с журналистическо следствие (апартаментът е платен преди година) се веселя, че " Свободна Европа " го направи! По-добре късно в сравнение с в никакъв случай. И по-добре жилищата на властта, в сравнение с извадени от нафталина истории за Държавна сигурност и руския съюз при Брежнев.

Бойко да хвърля пешкира! Или най-малко да изтърве Цецо на цимента пред блока на " Артекс ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР