Снимка: БулфотоМинистърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов обяви, че в

...
Снимка: БулфотоМинистърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов обяви, че в
Коментари Харесай

Здравният министър: В болниците има достатъчно легла и апаратура за лечението на всички граждани

Снимка: Булфото

Министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов разгласи, че в лечебните заведения ни има задоволително кревати и здравна инсталация за лекуването на всички наши жители.

По време на парламентарния надзор Ангелов сподели още, че здравните управляващи нямат никакви терзания по отношение на проекта за деяние, обвързван с пандемията, написа Novini.bg.

Ангелов съобщи това в отговор на настояването на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която настоя идната седмица да има обсъждане по въпроса.

Здравният министър увери, че обстановката у нас е следена: " От тази най-висока естрада желая да кажа на всички български жители, че нямаме безусловно никакви терзания във връзка с проектите или дейностите, които подхващаме всекидневно В България към сегашния миг има задоволително кревати и задоволително здравна инсталация, нужна и задоволителна за лекуването на всички български жители по всички области и всички лечебни заведения в страната . Не мога да се съглася, че държавното управление и персонално Министерство на здравеопазването не подхваща съответни и навременни дейности. Напротив.  България се намира на едно от последните места по заболяемост в Европейския съюз ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР