Снимка: БулфотоМинистърът на вътрешните работи Христо Терзийски обяви, че двама

...
Снимка: БулфотоМинистърът на вътрешните работи Христо Терзийски обяви, че двама
Коментари Харесай

Христо Терзийски: Двама служители на ГДБОП са наказани заради операцията със сгрешен адрес

Снимка: Булфото

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски разгласи, че двама високопоставени чиновници на ГДБОП са били осъдени за интервенцията на неверен адрес в столичния квартал " Левски Г ".

" Проверката завърши. Установени са дисциплинарни нарушавания на двама чиновници, единият от които е на високо управително равнище в Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " и са наложени санкции на тези чиновници ", сподели той пред БНР.

Във връзка с митингите за почтено възнаграждение на служителите на реда и пожарникарите Терзийски уточни, че е поканил един от синдикатите на Министерство на вътрешните работи за диалог. 

" Не сме спирали да водим неофициални разговори с ръководителите на синдикатите. През последните месеци има разнообразни претенции от тяхна страна. Водим добър разговор. Нещата, които се трансформират и в нормативната база, и във финансов аспект, са много резултатни ".

" Възложено ни е да следим карантинирането на над 28 400 лица в страната. Извършваме инспекции и спомагаме на здравните органи в изискванията на епидемиологичната конюнктура ", добави още министър Терзийски.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР