Снимка БулфотоМинистърът на туризма Николина Ангелкова изказа дълбоки съболезнования по

...
Снимка БулфотоМинистърът на туризма Николина Ангелкова изказа дълбоки съболезнования по
Коментари Харесай

Николина Ангелкова за Стефан Шарлопов: Разделяме се с човек, дал много на туризма в България

Снимка Булфото

Министърът на туризма Николина Ангелкова изрече дълбоки съболезнования във връзка неочакваната кончина на Стефан Шарлопов до неговите близки и сътрудниците му, написа Флагман.бг. 

" Разделяме се с човек, отдал доста хрумвания и сили за устойчивото развиване на българския туризъм и СПА промишлеността. Аз и моят екип губим освен прелестен сътрудник и другар, само че и един от най-сериозните бизнесмени и вложители в бранша ", се показва в съболезнователните адреси.

" Името на Стефан Шарлопов ще остане вечно обвързвано с демократичните полезности и е образец за неговите сътрудници с огромния му национализъм и несклоняем бизнес дух. Като притежател на компанията „ Шарлопов груп “ и ръководител на Управителния съвет на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм Стефан работи неуморимо за високото качество на туристическите услуги в страната и превръщането й в конкурентна дестинация ", акцентира в съболезнованията си министър Ангелкова.

Припомняме, че Стефан Шарлопов бе един от най-големите вложители в областта на туризма. Той първи видя вероятност в строителството на суперлуксозни затворени комплекси по Черноморието и сътвори Созополис. Така притегли туристи от висока категория, които подвигнаха равнището на Созопол, а откакто неговата бизнес формула проработи мнозина започнаха да построяват идентични комплекси. 

В същото време през днешния ден стана ясно, че оклонението пред тленните остатъци на предприемача Стефан Шарлопов ще бъде в София, в четвъртък от 12 ч. в църквата " Св. София ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР