Снимка: БулфотоМетодиката в момента предстои да бъде разработена. Създадохме 1100

...
Снимка: БулфотоМетодиката в момента предстои да бъде разработена. Създадохме 1100
Коментари Харесай

Димитър Манолов: По-добре е помощите да стигнат до детето, отколкото татко му да пие две ракии

Снимка: Булфото

Методиката сега следва да бъде създадена. Създадохме 1100 екипа за обсег на децата в просветителната система. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия зам.-министърът на образованието и науката Деница Сачева във връзка измененията в Закона за обществено подкрепяне, които плануват нов метод за детските надбавки.

Всъщност помощите няма да бъдат спирани, те ще бъдат пренасочвани към съответното учебно заведение, съобщи президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов. Тук приказваме за социално слаби деца. Тези средства са лични и в случай че концепцията е да се събират на някакво общо място, концепцията е неприятна. Друга забележка е, че натоварваме учебното заведение с още една неприсъща функционалност. Не е работа на хора от учебното заведение да вървят да купуват облекла. Иначе доста по-добре е тези средства да стигнат до детето, в сравнение с баща му да си пийне две ракийки, уточни синдикалистът.

Според мен методът би трябвало да бъде противоположният – да се дават повече пари за децата, които вървят по-често на учебно заведение. Когато им се отнеме някакъв доход, тези хора ще търсят някакъв метод да го компенсират и се притеснявам, че това още веднъж ще стане за сметка на децата, акцентира Димитър Манолов.

Не желаеме да постановяваме наказания на небогати хора, а на безотговорни родители. От две години насам успяхме с целенасочени старания да върнем 40 000 деца в клас. Тези промени се оферират на база на информация и обмислен риск. Този екип на министерството желае от учителите да преподават, само че също по този начин и децата да имат най-малко главно обучение. Не мисля, че тези старания са акция, това старания, които са систематични, поставят се от две години насам и към този момент дават своите резултати, съобщи още Деница Сачева.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР