Снимка БулфотоМестен наркоман и пияница, който лесно става агресивен. Така

...
Снимка БулфотоМестен наркоман и пияница, който лесно става агресивен. Така
Коментари Харесай

Трафикнюз: Дрога, борч и чук по главата: Драмата с мексиканеца от Дианабад

Снимка Булфото

Местен наркоман и алкохолик, който елементарно става нападателен. Така разказват Мартин Николаев негови познати от столичния квартал " Дианабад ", където мъжът стана неприятния воин в същински екшън. На 16 октомври той атакува мексиканеца Фабиан Родригес, като първата версия беше, че латиноамериканецът е отнесъл патрон в челото и е откаран полумъртъв в " Пирогов ".

После се оказа, че чужденецът е цапардосан с чук и няма заплаха за живота му. Приятели на търсения за нападението Мартин  описаха пред  TrafficNews , че мъжът не живее на адреса си по персонална карта и нормално преспива при познати в разнообразни региони в София. 

``
реклама

Майката на  Николаев има апартамент в блок 56, където е и жилището на сляпата Женя Алексиева, за която като помощник работи 35-годишният Родригес.

Преди към месец обаче майката на Мартин умряла и отвреме на време той идвал в дома й, с цел да взима някакви неща. Така и се срещнал с мексиканеца, който от много време обитава у нас.
До бруталното нахлуване над Фабиан се стигнало, след скандал за пари. Съседи на мексиканеца, както и дамата, за която работи описаха пред  TrafficNews,  че разногласието бил за 35 лв..

Двамата мъже се засекли, почнали да се карат и скоро се стигнало до разпра. 
" Той пристигна и без да споделя нищо стреля по момчето ми. После избяга. Аз чух изстрел ", настойчиво упорства сляпата Алексиева, която е огласила и версията за пукотевица. 

 Според жителите на блока обаче изстрели не е имало. Мартин фактически нападнал Фабиан, само че го блъснал с чук по главата. 

Мексиканецът бил откаран в болница поради раната на главата и сериозното кръвотечение от нея. Приятели на Мартин пък описаха, че не са сюрпризирани от експлоадирането му, тъй като той постоянно е употребявал алкохол и опиати. " Имал е чук на разположение и го е употребявал, без доста за се замисля ", разясниха познатите на нападателя.

Какво още описаха жителите на блока и дамата, в чийто дом се е случило нападението, вижте във видеото: 

 



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР