снимка: БулфотоМесечна заплата от 2000 лева, възможност за работа от

...
снимка: БулфотоМесечна заплата от 2000 лева, възможност за работа от
Коментари Харесай

Столичани искат заплата от най-малко 2 бона

снимка: Булфото

Месечна заплата от 2000 лв., опция за работа от у дома и повече свободно време. Тези неща желаят столичаните, които са си търсили работа от началото на тази година досега. Това демонстрират данни на Агенцията по заетостта, представени от 24 часа. Впрочем, сходни са условията на от ден на ден хора от Европейския съюз.

 следващите 5 години в България ще се търсят 10 000 IT експерти

Очаквано, у нас едни от най-добре платените наемни специалности остават тези на IT експертите. Най-добре платените от тях са аналитиците на база данни - те получават над 9000 лв.. Следващите най-добре платени предложения са за ръководители или мениджъри на отдел, като работодателите заплащат над 7600 лв. за тези длъжности.

5000 лв. е стартовото заплащане за координаторите. За програмистите междинните заплати са към 4000 лв. на месец.

Средната заплата в столицата съгласно последните данни е в размер на 2068 лв., написа money.bg.

И макар пандемията, тя продължава да пораства. През януари е била 1976 лв., а през февруари - 1922 лв.. Безработицата в столицата през юли е била едвам 1,7%, до момента в който в страната е 5,2%.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР