снимка БулфотоМасовото ежеседмично и безплатно тестване в училище е възможно,

...
снимка БулфотоМасовото ежеседмично и безплатно тестване в училище е възможно,
Коментари Харесай

Тестват безплатно децата в училище, само при 90 на сто родителско одобрение

снимка Булфото

Масовото ежеседмично и гратис тестване в учебно заведение е допустимо, само че единствено при изискване, че най-малко 90 на 100 от родителите дадат единодушието си за това. 

Правилата за работа в условия на пандемия са създадени от МОН и съгласувани с Министерство на здравеопазването и обществените сътрудници, съобщи Нова тв.

Освен за дребните възпитаници, учебните заведения ще положат оптимални старания за присъствени на практика занятия на учениците в професионалните паралелки. Това се отнася както за осъществяване на образователната и индустриалната им процедура, по този начин и за образованието им в действителна работна среда, пишат от просветителното министерство.

Практическото образование на учениците в дуална система на образование в предприятията сътрудници ще се организира присъствено съгласно изискванията на трудовия контракт сред ученика и работодателя при зеления, жълтия и аления сюжет. Условието е да няма възпрепятстващи аргументи от страна на работодателя, ученика или негов родител (настойник), както и да са обезпечени всички противоепидемични ограничения на работното място на учениците.

При неспособност за осъществяване на индустриална процедура и образование в действителна работна среда, наложена от справедливи условия в съответните професионални паралелки или от страна на работодателите, може да се направи нова организация и първо да се вземат всички общообразователни и теоретични предмети, а индустриалната процедура или образованието в действителна работна среда да се реализира по-късно в границите на образователната година.

При неспособност на работодателя да продължи образованието в действителна работна среда по справедливи аргументи (например стесняване на активността, редуциране на наставници, фалит), практиката ще се провежда краткотрайно в учебно-производствените бази на учебните заведения.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР