Снимка БулфотоМъжът, катастрофирал в понеделник с училищния автобус в Кюстендилско,

...
Снимка БулфотоМъжът, катастрофирал в понеделник с училищния автобус в Кюстендилско,
Коментари Харесай

Прокуратурата с подробности за мъжа, починал зад волана, но спасил ученици

Снимка Булфото

Мъжът, аварирал в понеделник с учебния рейс в Кюстендилско, е получил инфаркт, само че е положил старания да спре машината, оповестиха от прокуратурата. Припомняме, че през вчерашния ден, към 15.00 ч., в с. Слокощица, община Кюстендил, стана пътнотранспортно произшествие с учебен рейс, пренасящ деца, написа вести.бг.

``
реклама

По първични данни, по време на придвижване на рейса, на ръководещия го лидер му прилошало. Въпреки здравословния проблем, мъжът положил старания да приведе рейса неподвижен - направил опит да спре настрана от пътя, като употребявал и ръчната спирачка, оповестиха от прокуратурата. В резултат на дейностите му рейсът е спрял, причинявайки леки вреди на ограда на къща.

Няма потърпевши деца, както и други лица от возещите се в рейса по време на случая. Не се е наложило оказване на здравна помощ.

Водачът на рейса е умрял, а съгласно издадено в началото умозаключение от правосъден доктор гибелта е настъпила в резултат на получен инфаркт. Очаква се заключението на назначената съдебно-медицинска експертиза, допълват от прокуратурата.

За учебния рейс има подписан контракт и позволение за осъществяване на такава активност с община Кюстендил.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР