Снимка БулфотоМъж яде бой от новия съпруг на бившата си

...
Снимка БулфотоМъж яде бой от новия съпруг на бившата си
Коментари Харесай

Мъж получи юмрук в лицето от новия съпруг на бившата си

Снимка Булфото

Мъж яде пердах от новия брачен партньор на някогашната си жена, тъй като не му дали да види щерка си. Темида дефинира на побойника 1000 лв. административно наказване за действието, както и да заплати обезщетение на набития мъж, научи кореспондент на  Plovdiv24.bg .

``
реклама

Пострадалият живял на фамилни начала с жена близо 10 години в Пловдив, като от връзката имали две деца. В средата на 2016-година двойката се разделила, а децата останали да живеят при майката. Тя по-късно се омъжила за различен.

На 27 ноември 2016 година потърпевшият имал среща с двама другари на барбекю в една от беседките в непосредствена непосредственост до жилищния блок на експартньорката му. 

Към 17,00 часа, мъжът видял щерка му да върви към входа на блока с майка си и втория татко. Той станал от беседката и тръгнал към тях, с цел да види детето си. След него станал и един от приятелите му, който от преди знаел, че на потърпевшия не му давали да види детето. Пристигайки пред входната врата, тя към този момент се била затворила и той почнал да тропа по нея, обиждайки брачна половинка на някогашната с думите " Мишка, мишка “.

Обвиняемият отворил вратата и застанал на касата, с което препятствал мъжа да влезе във вътрешността. В това време от площадката на асансьора към тях се доближила майката, която приканила потърпевшия да отстъпи обратно. В желанието си да влезе във вътрешността към площадката на асансьора, където била щерка му, бащата се опитал да избута съпрузите. В отговор на което подсъдимият му нанесъл удар с пестник в лицето в региона на лявото око, при което потърпевшият паднал обратно по тил на земята. Впоследствие набитият дружно със своя татко посетил лечебно заведение. 

Според заключението на съдебно-медицинска експертиза на индивида са били причинени разкъсно-контузна рана на лявата вежда, по долния клепач на лявото око, кръвонасядане  и оток по клепачите.

Първоначално съдът наложил на обвинения да заплати на потърпевшия 5000 лв. обезщетение за контузиите. След импортирана тъжба от отбраната на брачна половинка, Темида понижи сумата от 5000, на 2 000 лв..

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР