Снимка БулфотоМъж на 42 години е задържан за 72 часа

...
Снимка БулфотоМъж на 42 години е задържан за 72 часа
Коментари Харесай

Жестокост: Мъж подтикнал дъщеря си към самоубийство! Прокуратурата е по петите му

Снимка Булфото

Мъж на 42 години е арестуван за 72 часа и е притеглен към наказателна отговорност. Обвинението е, че на 26.03.2019г. посредством грубо връзки към щерка си, я е подтикнал да направи опит за самоубийство. Момиченцето е едвам 11 годишно и е скочила от терасата на третия етаж в жилището им в София. Бащата към този момент е бил осъждан за осъществяване на обир и кражба на кола, заяви струма.ком.

``
реклама

Предвид извънредно високата социална заплаха на действието, както и с оглед личността на причинителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС на 29.03.2019 година – за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР