Снимка: БулфотоЛюбопитен скандал тече в Благоевград около протеста. Оказа се,

...
Снимка: БулфотоЛюбопитен скандал тече в Благоевград около протеста. Оказа се,
Коментари Харесай

Румен Томов отговори на ГЕРБ: Общината е на всички граждани, омръзна ми от хората, съсипали Благоевград

Снимка: Булфото

Любопитен скандал тече в Благоевград към митинга. Оказа се, че стачкуващи съхраняват протестен инвентар в постройката на общината, което пък предизвика недоволство на локалните деятели на ГЕРБ.

Кмет на града е подкрепения от Българска социалистическа партия Румен Томов, а партията на Борисов е в непрекъсната борба с него - не може да прежали загубата и нападна избора му със правосъдни процедури.

Скандалът потегли преди няколко дни, откакто членът на локалната младежка конструкция на ГЕРБ Александър Петков снима по какъв начин уредниците на митинга внасят знаме, плакати и тонколона в общинската постройка.

" Г-н Кмете, каква е Вашата роля в организацията на митингите? По кой нормативен документ постройката на общинска администрация се употребява за склад? ", гласяха част от заложените от Петров въпроси. Според него действието на кмета е аморално и нелегално.

Румен Томов използва обществената мрежа фейсбук и отговори, че общината е на всички жители, като уточни още, че му е омръзнало хора, които не са основали едно работно място в живота си или нямат ден трудов стаж, да се вживяват в ролята на ментори на обществото, написа actualno.com.

Ето и цялостното му послание:

" По мотив следващите опити за операции, свързани със съхранението на флагове и колони на протестиращите в постройката на Община Благоевград, бих желал да кажа няколко неща и се надявам с това да бъде комплициран завършек на спекулациите. След молба от страна на хората, които стачкуват всекидневно, изразявайки гражданската си позиция, материалите са оставени в постройката на общинска администрация.  Не намирам нищо неприятно в това, тъй като постройката на Община Благоевград е на всички жители, а ние би трябвало да служим на всички тях . Винаги съм казвал, че хората би трябвало да се борят за правата си и да имат гражданска позиция, в този смисъл, дори да стачкуваха против мен, отново не бих бил срещу, да съхраняват материалите си в постройката, защото в случай че те подлагат на критика мен, значи аз съм сбъркал.

Аз не съм бил политик преди, хората ме избраха като самостоятелен от партии човек, политическите игри и спекулации са ми непознати и за 10 месеца ми омръзна от сходни.

Омръзна ми  хора, които не са основали едно работно място в живота си или нямат ден трудов стаж, да се вживяват в ролята на ментори на обществото .

Омръзна ми от хора, които ще се пенсионират като общински съветници, да се крият зад медиите в опит, да манипулират обществото, а публичният интерес да минава през техния персонален интерес.

Омръзна ми  хората, които трансфораха индустриалната зона в пустиня, през днешния ден да си построяват облик на спасители, посредством неистини и откровени операции.

Омръзна ми от политиканстването на тези, които не се отзоваха на поканата за среща, която бе за да се разиска построяването на нов храм, чийто градеж се отсрочва години наред.

Тези хора, през днешния ден съдят, те се пробват да внушат на останалите, че най-големият проблем на Благоевград е този, че хората на площада оставят знамената и колоната си в постройката на Община Благоевград.

Аз поемам цялата отговорност за случилото се и най-отговорно декларирам, че за мен на дневен ред са други проблеми, които трансфораха Благоевград в град със затихващи функционалности и разрешаването им. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР